Zjarr në Mal të Bardhë ( Foto + Video)

0

 

Në Mal të Bardhë sot pasdite ka rënë një zjarr i cili seriozisht rrezikonte shtëpiat e banuara në këtë zonë. Nga Shërbimi i mbrojtjes dhe shpëtimit reaguan menjëherë dhe si rezultat zjarri është vënë nën kontroll.

Akoma nuk dihen arsyet e vërteta të plasjes së zjarrit, por dyshohet për pakujdesi njerore.

zjarr44