Zjarr i madh afër plazhit “Copacabana”!

0

Nje zjarr i madh ka kapur ne Plazhin e madh ne oret e pasdites.  Zjarrfikëset e Ulqinit kane dale ne terren dhe janë duke u papjekur qe ta fikin.

Përndryshe zjarri është lokalizuar afër plazhit “Copacabana”  dhe nuk kemi ende  informata a ka dëme materiale. Hyrja për ne plazhin “Copacabana” është e mbyllur për qarkullim përpos për ekipet e zjarrfikëseve.

Ne orët ne vijim do ju sjellim informata rreth situatës ne terren.