Zëri i Amerikës: Mali i Zi nuk mbron me ligj shumë monumente të Ulqinit (video)

0

Në Komunën e Ulqinit gjenden me dhjetëra monumente kulturore që nuk janë përfshirë në listën e trashëgimisë kulturore dhe si pasojë dita ditës po shkatërrohen.