Valon Buzuku emërohet arkitekt kryesor i Komunës së Ulqinit

0

Kryetari i Komunës  Nazif Cungu, emëroi Valon Buzukun, inxhinjerin e arktitekturës  për ushtrues të detyrës  të arkitektit kryesor të Komunës së Ulqinit. Funksioni i arkitektit të qytetit  është i paraparë me  Ligjin e ri të planifikimit hapsinor dhe ndërtimit  të objekteve, e për ushtrimin e kesaj detyre  duhet përgatitje e lartë  profesionale dhe  përvojë pune  prej 10 vitesh në arkitekturë dhe  urbanizëm.

Nisur nga aftësitë e deritanishme profesionale,  i emëruari i plotëson të gjitha  kushtet  për  të ushtruar me sukses  detyrën e lartëpërmendur, thuhet nga Komuna.

 

foto: facebook