URA: Formohet Këshilli Komunal

2

Pallatin Venecija mbrëmë u formua Këshilli komunal i lëvizjes qytetare URA.

Për kryetar të këtij këshilli u zgjodh menaxheri i komunës Omer Bajraktari.

Përvec Bajraktarit, antarë të Këshillit komunal u zgjodhën: su Dritan Abazoviq, Safet Beci, Arijana Kurmemoviq, Sasha Pogjanin, Amil Grboviq, Arben Dervishaga, Kaltrina Meqikukiq, Simo Dediq, Xhenan Mavriq, Taulant Kraja, Nevryz Shaptafi, Aida Lika, Jenuz Abazoviq, Gazmir Alimehmeti, Nenad Bogojeviq, Enis Katana, Baro Vukoviq, Afrim Gjoni dhe Ilir Harasani.

Nënkryetari i URA-s Dritan Abazoviq, tha se qëllimi kryesor i URA-s është largimi i PDS (DPS) nga pushteti qëndror, ashtu si edhe në Ulqin.

“Pas kësaj nuk do të rrjedh mjaltë as qumësht, por të paktën do të fillojnë proceset demokratike”, tha në mes tjerash Abazoviq.

2 KOMENTET

  1. Çfarë tipash, politika vazhdon, merr fetyrë të re por pērmbajtja nuk ndërron!

Comments are closed.