Universitetet e Shqipërisë: Kuotat për studentët sipas drejtimeve

0

Ministria e Arsimit të Shqipërisë ka publikuar kuatoat e rezervuara për studentët shqiptarë nga Kosova, Mali i Zi, Maqedonia, Presheva, Bujanovci dhe Medvegja.

Më poshtë kuotat mund ti gjeni sipas drejtimit të caktuar.