Ulqini nderon Majlinda Kelmendin

0

Delegacioni nga Ulqini mori pjesë në ceremoninë
e  organizuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit të Kosovës, me ç rast janë ndarë shpërblimet shtetërore kampiones olimpike në xhudo Majlinda Kelmendit dhe trajnerit të saj, Driton Kuka, për medaljen e parë të artë historike që i sollën Republikës së Kosovës.
Delegacionin e Komunës e përfaqesuan nenkryetari i Komunes Met Gjoni,dhe Drejtori i organizates turistike Fuad Haxhibeti, të cilet Majlindes i dhanë çmimin nga Komuna e Ulqinit, e që përfshinë: pushimin dyjavorë ne Kalanë e Ulqinit dhe një pikturë me motive nga bregdeti i Ulqinit.