Ulqin: Ikën Tigri nga kafazi i Cirkusit “Montecarlo”!

0

Kolektiv.me sonte ka raportuar që një Tigër është larguar nga kafazi i Curkusit “Montecarlo” që tesh sa kohë është duke qëndruar në Ulqin.

Informatat nuk janë të konfirmuara dhe zyrtare por duke ditë rrezikun potencial është mirë që kemi kujdes.