Ulen cmimet e karburantit

0

Cmimet e prodhimeve të naftës prej nesër do të jenë më lirë për 2 deri në 5 cent për litër, njoftojnë nga Ministria e ekonomisë.

Cmimi i benzinës eurosuper 98 do të jetë 1.1 euro, kurse i asaj 95 1.06 euro.

Cmimi i dizelit do të jetë 5 cent më i lirë dhe do të kushtojë 0.87 euro.
Këto cmime nuk do të ndryshojnë në 15 ditët e ardhshëm.