Turneu në futboll: Razultatet e ndeshjeve të sotme

0

Sonte u luajtën 3 ndeshje të turneut në futboll të vogël që po zhvillohet në Ulqin.

Rezultatet janë si më poshtë:

Cungu & Co – 2 Nice 14-2
Palma – Suhareka 2-6
Ana Malit – Pink Panter 13-1

Sic edhe shihet nga rezultatet, favoritët nuk lanë vend për surpriza dhe fituan bindshëm.