Turneu në futboll: Kualifikohen favoritët, të tjerët presin lojën e fundit

0

Sic mund të shihet edhe nga tabela, disa klube kanë arritur kualifikimin vetëm pas dy ndeshjeve, kurse disa tjera do të tentojnë ta arrinë në lojën e tretë.

Në grupin e parë Mobilars e cila ka 2 pikë, do të luajë kundër skuadrës së fortë të Podgoricës, e cila tashmë është kualifikuar. Në rast fitoreje Mobilars do ta kapërcejë Suha Rekën dhe do të kualifikohet.

Në grupin e dytë cdo gjë është zgjidhur, Ana Malit dhe Vllaznia janë kualifikuar për më tej.

Nga grupi i tretë është kualifikuar Cungu & Co, kurse për vendin e dytë do të luftojnë Feniks dhe Final Trade.

Në grupin e katërt poashtu cdo gjë ka përfunduar. Budva dhe Ali Demi me lehtësi janë kualifikuar.