TIKA ndihmon rindërtimin e xhamisë së Namazjahut

0

Agjensia turke TIKA vazhdon me aktivitetet e saja në komunën e Ulqinit.

Sot u zhvillua takimi me perfaqësuesit e Bashkësisë Islame, agjensisë turke TIKA si dhe arkitektëve nga Turqia, të cilët brenda muajve të ardhshëm do fillojnë rekonstruktimin e xhamisë Namazjahut dhe restaurimin e hamamit të xhamisë së Pashës.