Të hënën dhe të martën shkollat pushim

0

Me Kalendarin e shkollor për vitin 2015/2016, Ministria e Arsimit ka paraparë që dy ditë ndërmjet periudhave klasifikuese të jenë pushim.

Sipas kësaj, dita e hënë dhe e martë, do të thotë 2 dhe 3 nëntori, janë ditë pushimi. Mësimi i rregullt do të fillojë përsëri të merkurën me 4 nëntor, njoftojnë nga Ministria e Arsimit.