Të gjithë kërkojnë dorëheqje, PDS-së ka cështje më të rëndësishme

0

Pas kryetarit të Forcës Nazif Cungu, i cili i kërkoi dorëheqjen e kryetarit Gjeka, tani është ky i fundit kërkon dorëheqjen e Cungut, dhe pse ai nuk ka asnjë post zyrtar përvec se është këshilltar në Kuvend.

Gjeka tha për “Vijesti” se Cungu duhet të japë dorëheqje dhe të kërkojë falje, por nuk saktësoi se nga cili post.

I pyetur për daljen e URA’s nga qeverisja, ai nuk u prononcua por tha se kanë pasur marrëdhënie konstruktive.

Cungu nuk u prononcua për media, kurse nga PDS nuk janë përgjigjur , pasi sic thonë nga kjo gazetë, Ulqini nuk është në fokusin e partisë për momentin.