Të enjten: Ekspozita fotografike “Colours of albania”

0

Të enjten, më 28 mars 2019, ora 19.00, në Galerinë e Qendrës së Kulturës – Ulqin, Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” organizon ekspozitën fotografike “Colours of Albania”.