Tani Kurani online edhe në gjuhën shqipe

0

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam ka publikuar versionin online të Kuranit.

Në adresë të këtij instituti me qendër në Tiranë, mund të kenë qasje në faqen e kuranit në gjuhën shqipe, e po ashtu edhe zbërthimin e kuptimit të tij, të dyja këto të mbështetura nga Hasan Nahi.
Kuranin mund ta lexoni duke ndjekur linkun e mëposhtëm:

http://www.aiitc.net/kurani_madherishem/