Talat Xhaferi nesër në Ulqin

0

Nesër në Ulqin mbërrin delegacioni i Kuvendit të Maqedonisë i udhëhequr nga kryetari Z.Talat Xhaferi. Ai do të pritet nga kryetari Nazif Cungu dhe bashkëpunëtorët e tij.
Në kabinetin e Z. Cungu takimi do të fillojë në orën 10:00, ndërsa deklaratat për shtyp janë paraparë në orën 11:00, njoftohet nga kabineti i kryetarit të Komunës.