Thursday, July 9, 2020
Ballina Etiketimet Zeri i amerikes

Etiketim: zeri i amerikes

Zëri i Amerikës: Mjedisorët të shqetësuar për kërkimet e naftës dhe...

Paralajmërimet për nisjen e kërkimeve të naftës dhe gazit në bregdetin e Ulqinit kanë shkaktuar reagime të shumta te ambientalistët e Malit të Zi...

Zëri i Amerikës: Ish të përndjekurit politikë shqiptarë në Malin e...

Ish të përndjekurit politikë nga komuniteti shqiptar në Mal të zi, cilësohen si shtresa më e goditur dhe më e cenuar e shoqërisë. Edhe...

Zëri i Amerikës: Forcat politike shqiptare në Mal të Zi (video)

Forcat politike shqiptare në Mal të Zi, këto ditë, po punojnë në hartimin e një platforme të përbashkët të veprimit politik. Me këtë platformë...

Statusi i paqartë i Malësisë në Mal të Zi (video)

Statusi i Komunës së Tuzit, me shumicë shqiptare, mbetet i pazgjidhur si pasojë e miratimit të Ligjit mbi Organizimin Territorial në Parlamentin e Malit...

Zëri i Amerikës: Ulqin, krizë politike e partive shqiptare

Si pasojë e përçarjes në koalicionit e spektrit politik shqiptar “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” prej disa muajsh, në këtë komunë mbretëron kriza...

Zëri i Amerikës: Krishtlindja në Mal të Zi (video)

Në kishat dhe famullitë katolike në Mal të Zi, besimtarët e krishterë kanë festuar Krishtlindjen duke u lutur për paqe dhe qetësi, dashuri dhe...

Zëri i Amerikës: Të drejtat e shqiptarëve në Malin e Zi...

25 vjet pas zgjedhjeve të para shumëpartiake, shqiptarët kanë mbetur në një pozitë jo të volitshme përsa i përket lirive të të drejtave si...

Zëri i Amerikës: Media shqipe në Mal të Zi (video)

Në Malin e Zi, kushtetuta parashikon që mediat e pakicave të ndihmohen nga shteti me subvencione financiare. Por drejtuesit e mediave në gjuhën shqipe,...

Zëri i Amerikës: Mali i Zi, reagime për ftesën e NATO-s...

Ftesa e Malit të Zi për tu anëtarësuar në NATO u prit me entuziazëm nga zyrtarët malazezë dhe nga forcat politike promalazeze, të cilët...

Zëri i Amerikës: Festime për Ditën e Flamurit në Mal të...

Dita e Flamurit u festua në të gjitha trevat ku jetojnë shqiptarët në Mal të Zi. Në Ulqin,Tuz dhe Plavë u organizuan manifestime të...

MOST POPULAR

HOT NEWS