Sunday, August 1, 2021
Ballina Etiketimet Xhaudet cakuli

Etiketim: xhaudet cakuli

Cakuli: Afati për paraqitjen e ofertave për plazhe skadon me 10...

Deri me datën 10 shkurt është afati i fundit për të paraqitur ofertat për qiramarrjen e plazheve, ka deklaruar  Kryetari i Këshillit drejtues të...

Në Milano organizohet dita Nacionale e Malit të Zi

Nesër me 21 maj, në Expo Milano do të organizohet Dita Nacionale e Malit të Zi. Në këtë organizim do të marrë pjesë edhe...

Primus: Drejtori akuzohet për evazion fiskal. Cakuli: Së shpejti me deklaratë...

Kundër drejtorit të kompanisë “Primus Electronics” Xhaudet Cakuli dhe gruas së tij Diana Cakuli, janë ngritur akuza për falimentim të paramenduar dhe evazion fiskal....

Si përfitoi Komuna e Ulqinit nga projekti i foshnjores

Projekti për ndërtimin e foshnjores në Fushën e Ulqinit për një kohë të gjatë tërhoqi vëmendjen e opinionit popullor, atij politik, por edhe mediatik. Sipas...

Reagimi i Forcës: Canka mercenar mediatik!

Teksti është publikuar në portalin Ul-info, datë: 07.04.2015 Emrat e kandidatëve për Këshillin për mbrojtjen dhe zhvillimin e vetëqeverisjes lokale i janë dorëzuar Kuvendit te...

Cakuli: Peshkatarëve u mundësohet shlyerja e detyrimeve me këste

Për 38 peshkatarët të cilët nuk e kanë kryer pagesën e kompensimit për shtepizat na Bunë për vitet 2011 dhe 2012, me insistim të...

Të Mirat Detare: Ja investimet në Ulqin për vitin 2015

Kryetari i Bordit drejtues të NP Morsko Dobro Xhaudet Cakuli, ka bërë te njohur për portalin tonë investimet që kjo ndërmarrje planifikon në Ulqin vitin në...

Cakuli: mbi 40.000 euro për Mandraq

Me planin financiar të të Mirave Detare për vitin 2015, si dhe me planin e prokurimeve publike të të njëjtës ndërmarrje, janë paraparë mbi 40.000...

Organizata Turistike: Bushati kryetar i ri i Kuvendit Ekzekutiv

  Sot, me fillim në ora 11, u mbajt mbledhja e rregullt e Kuvendit të OT së Ulqinit, me rend dite si në vijim: 1.Aprovimi i...

Debate të ashpra në tryezën për të Mirat Detare

Sot në Hotel Mediteran u mbajt tryeza “Menaxhimi i të Mirave Detare”, organizuar nga Mogul dhe Mans. Edhe pse ishin të ftuar vetëm 2 persona...

MOST POPULAR

HOT NEWS