Tuesday, July 14, 2020
Ballina Etiketimet Universitetet e Shqiperise

Etiketim: universitetet e Shqiperise

KKSH: Lista e kandidatëve nga Mali i Zi që fituan të...

Ministria e Arsimit dhe Sportit e Republikës së Shqipërisë, ka shpallur listën e kandidatëve fitues nga Mali i Zi, Kosova, Presheva, Bujanovci e Medvegja,...

KKSH: Udhëzim për regjistrim në universitetet e Shqipërisë

Në faqet e mëposhtme studentët e ardhshëm mund të gjejnë udhëzimet e nevojshme për regjistrim në unversitetet e Shqipërisë.  

Universitetet e Shqipërisë: Kuotat për studentët sipas drejtimeve

Ministria e Arsimit të Shqipërisë ka publikuar kuatoat e rezervuara për studentët shqiptarë nga Kosova, Mali i Zi, Maqedonia, Presheva, Bujanovci dhe Medvegja. Më poshtë...

Univerzitetet e Shqipërisë: Kuotat më të shumta për studentët nga Mali...

Këshilli i Ministrave i Republikës së Shqipërisë ka ndarë gjithsejt 600 kuota për studentët shqiptarë jashtë vendit, të cilët duan të ndjekin studimet e...

MOST POPULAR

HOT NEWS