Wednesday, July 8, 2020
Ballina Etiketimet Ulcinj

Etiketim: ulcinj

Ulqini me më së shumti potencial për gaz dhe naftë

Mali i Zi dhe Kroacia po punojnë bashkë për të eksploruar për naftë në detin Adriatik, duke i bërë si rrjedhojë të dyja shtetet...

Vizitat në Bashkësinë Islame në Ulqin

Sot në mëngjes, pas faljes së namazit të Bajramit, Bashkësia Islame e Ulqinit ka pritur mysafirë në hapësirat e saj. Mysafirët janë pritur nga...

Ministri i Zhvillimit Ekonomik i Kosovës në Ulqin

Ministri i Zhvillimit Ekonomik i Kosovës, Fadil Ismajli, qëndroi për një vizitë në qytetin tonë, ku zhvilloi një takim me Kryetarin dhe Nënkryetarët e Komunës....

Komuna e Ulqinit: Thirrje publike

Komuna e Ulqinit ka shpalluar thirrje publike për propozime të kandidatëve për zgjedhjen e anëtarëve të Këshillit për Zhvillimin dhe Mbrojtjen e Vetëqeverisjes Lokale, e...

MOST POPULAR

HOT NEWS