Wednesday, July 8, 2020
Ballina Etiketimet Tv ulqini

Etiketim: tv ulqini

Anullohet tenderi i dytë për TV Ulqinin

Tenderi për blerjen e pajisjeve për TV Ulqinin, i dyti me radhë, tashmë është anulluar, mëson portali ynë. Ky tender me vlerë 150.000 euro ishtë...

Haxhibeti: Me buxhet nuk janë paraparë shpenzime për TV Ulqinin

Kryetari i Kuvendit Komunal Fuad Haxhibeti, i është përgjigjur kërkesës së Këshilllit të RTUL për ndihmë financiare për hapjen e TV Ulqinit dhe problemeve...

Tenderi për TV Ulqinin i dirigjuar?

Ndërmarrja "RTV Ulqini" para disa ditëve ka hapur tenderin e ri për pajisjen me mjetet teknike të nevojshme për hapjen e televizionit lokal. Pasi tenderi...

Lajmet më të lexuara në vitin 2014

Portali ynë ka shume pak kohë që ka filluar, dhe si minoren që është, akoma ndoshta nuk e ka arritur qellimin parësor. Qëllim që...

Së shpejti TV ULQINI?!

Portali lajm.me mëson se Kryetari i Komunës Fatmir Gjeka ka filluar përgatitjet për fillimin e punës së televizionit të Ulqinit, i cili do të...

MOST POPULAR

HOT NEWS