Friday, July 3, 2020
Ballina Etiketimet Tv teuta

Etiketim: tv teuta

TV Teuta: Të gjithë fajtorë, askush nuk mban përgjegjësi (video)

Thjesht një këndvështrim... http://youtu.be/NtOjyDLsF2U  

OJQ MogUl: Trajnim për liderat e rinj

OJQ MogUL ka hapur aplikimin për shkollën politike: “TRAJNIMI I LIDERAVE TË RINJ PËR ÇËSHTJE PUBLIKE” Shkolla përbëhet nga dy module dhe do të mbahet në fund...

Kalimi kufitar në Sukubinë thyen rekordet e kalimit

Pika kufitare në Sukubinë ishte kalimi më frekuent në Mal të Zi gjatë sezonit turistik. Fillimisht e projektuar për 500.000 kalime në vit, ajo...

RTV i MZ: Kronikë për TV Teutën (video)

Radiotelevizioni i Malit t Zi, gjegjësisht redaksia në gjuhën shqipe, ka bërë një kronikë në lidhje me problemet e fundit në televizinin TV Teuta....

TV Teuta: Së shpejti spektakli “Star Fest” (video)

Spektakli televiziv “Star Fest” së shpejti do të ketë edhe audicionin e tij të parë. I shtyrë për shkak të kushteve atmosferike, audicioni i paraparë...

Agjensia për zhvillim dhe ndërtim: Një vit relativisht i suksesshem (video)

Drejtori i Agjensisë për zhvillim dhe ndërtim Shpëtim Maraj, e ka quajtur relativisht të suksesshme veprimtarinë dhe arritjet e kësaj ndërmarrjeje në vitin e kaluar. Në...

Këshilli për Media: Nexhat Lajka zgjidhet anëtar i këshillit drejtues

Në asamblenë e Këshillit të Mediave për vetrregullim, që u mbajt me 23 dhjetor, njëzëri u aprovua raporti financiar për vitin 2013 si dhe...

MOST POPULAR

HOT NEWS