Wednesday, July 8, 2020
Ballina Etiketimet Socialdemokratet

Etiketim: Socialdemokratet

SD, ne Heshtje të Karantinës, në Uqin mbanë konventën e Këshillit...

Në mes të skandalit që zgjoi në këmbë gjithë Ulqinin pasi qe Ministri i Shëndetësisë nga Socialdemokratet,  Kenan Hrapoviq ka vendosur që të hapin...

Mbahet Kongresi i SD: Pesë persona nga Ulqini në Këshillin Qendror

Ivan Brajoviq njëzëri është zgjedhur për kryetar, ndërsa Vuica Llazoviq, Miqo Orllandiq dhe Damir Shehoviq janë zgjedhur nënkryetar të Socialdemokrateve në kongresin e kësaj...

Arbër Haxhibrahimi: Koordinator i Këshillit Inicues të Socialdemokratëve të rinj në...

foto: facebook   Koordinator i KI-së së Socialdemokratëve të rinj në Ulqin, dje është zgjedhur Arbër Haxhibrahimi. Në mbledhjen e formimit të Këshillit Inicues të rinisë morën...

Socialdemokratët hapën zyrën në Ulqin

Partia më e re në skenën politike të Malit të Zi, Socialdemokratët, kanë hapur dje zyrën e vet edhe në Ulqin. Në ceremoninë e japjes,...

MOST POPULAR

HOT NEWS