Wednesday, July 8, 2020
Ballina Etiketimet Shqyrtim publik

Etiketim: shqyrtim publik

Nimanbegu: E papranueshme që plani nuk parasheh rrugë lidhëse me Shqipërinë

Drafti i planit për rregullimin e bregdetit të Malit të Zi, nuk parasheh që në në Komunën e Ulqinit dhe Tivarit të ketë rrugë...

Nesër shqyrtimi publik për Planin hapsinor të zonës bregdetare

Nesër me fillim në orën 12.00 në sallën e madhe të Kuvendit Komunal do të mbahet shqyrtimi publik për draftin e Planit hapsinor të...

Shqyrtim publik për tatimin në patundshmëri

Lajmrohet publiku se Komuna e Ulqinit, Sekretariati për buxhet dhe financa, ka vënë në shqyrtim publik Propozim Vendimin për tatimin në patunshmëri .  Shqyrtimi...

Shtajnaker: Kriporja sa më shpejt të shpallet zonë e mbrojtur

Sot me fillim në ora 11.00 në sallën e madhe të Komunës së Ulqinit, filloi shqyrtimi publik në lidhje me draftin e propozuar për...

Nesër shqyrtim publik për Kriporen

Nesër në ora 11.00 në sallën e madhe të Komunës, do të mbahet shqyrtimi publik për Kriporen e Ulqinit. Shqyrtimi do të bëhet mbi Draftin...

Sot shqyrtimi publik për Kripore. Gjuetarët po mbesin pa gjueti?

Sot në ora 11.00 në sallën e Kuvendit të Komunës do të fillojë shqyrtimi publik për Kriporen e Ulqinit. Pritet që shqyrtimi të ngjallë debate...

Komuna e Ulqinit: Sot fillon shqyrtimi publik për Kripore

Kryetari i Komunës me vendim të datës së sotme ka përcaktuar Draftin e Studimit të mbrojtjes së zonës së Kripores së Ulqinit. Ky draft prej...

Komuna: Shqyrtim publik për parkingje

Sekretariati për veprimtari komunale dhe mbrojtje të ambientit i Komunës së Ulqinit organizon dhe realizon shqyrtimin publik në lidhje me plotësimin e vendimeve për...

MOST POPULAR

HOT NEWS