Thursday, July 9, 2020
Ballina Etiketimet Shqiptare

Etiketim: shqiptare

Anketa: Numri i shqiptarëve në administratën publike në stagnim

Sipas anketimit të kryer nga qeveria, numri i malazezëve të punësuar në administratën publike, duke përfshirë edhe atë lokale, ka rënie të lehtë, kurse...

Bursa, qyteti turk me 800 mijë shqiptarë

Pak kush e di se Bursa, një nga qendrat më të industrializuara metropolitane të Turqisë, e vendosur në veriperëndim të Anadollit, në rajonin Marmara...

Një inspektor shqiptar i ndërtimit mes të arrestuarve për korrupsion në...

50 vetë janë arrestuar nga policia në New York për korrupsion e shkelje ligji në sektorin e ndërtimit dhe të mirëmbajtjes së ndërtesave. Të arrestuarit...

Vetëm 1.3% shqiptarë në administratën shtetërore

Raporti i qeverisë mbi përfaqsimin e pakicave në organet shtetërore tregon haptas diskriminimin ndaj tyre. Sipas këtij raporti serbët përbëjnë 7.3% të punsuarve, boshnjakët 4.9%,...

Shkollë me emrin e shqiptarit që shpëtoi hebrenjtë gjatë holokaustit

Studentë, pedagogë dhe prindër të një shkolle fillore në Berlin kanë vendosur të quajnë shkollën e tyre me emrin e Myslimanit shqiptar Refik Veseli,...

MOST POPULAR

HOT NEWS