Sunday, August 1, 2021
Ballina Etiketimet Sherbimi i mbrojtjes dhe shpetimit

Etiketim: sherbimi i mbrojtjes dhe shpetimit

Një falenderim për ata, puna e të cilëve shumë pak çmohet

Të mësuar me lavdërime, plotësisht të merituara, që u thurim sportistëve, artistëve dhe personazheve të tjerë që na zbavisin në forma të ndryshme, shpeshherë...

Plas zjarri afër Copacabanës. Zjarrfikësit e lokalizojnë me efikasitet

Sic mund të shihni edhe nga fotot të filmuara në vendngjarje, sot në orët e vona të pasdites ka plasur zjarr në afërsi të...

Zjarri në Coco Beach i qëllimshëm?

Zjarri që plasi dje në afërsi të Plazhit Coco Beach ka mundësi të jetë i qëllimshëm, kanë njoftuar nga Shërbimi i mbrojtjes dhe shpëtimit. Këto...

Shërbimi i mbrojtjes dhe shpëtimit: Zjarr në Darzë, digjet makina në...

Gjatë turnit të natës Shërbimi i mbrojtjes ka intervenuar në shumë vende. Zjarri në Kodre në disa vende, zjarri në makinë në Shtoj ,...

Shërbimi i mbrojtjes dhe shpëtimit: Intervenim në Merkot

Zjarri i cili plasi dje në një terren të vështirë të Merkotit, sot rrezikonte shtëpitë e familjes Vukiq. Zjarrëfikësit arritën që të mbrojnë shtëpitë...

Shërbimi i mbrojtjes dhe shpëtimit: Gjashtë intervenime në pak orë

Antarët e Shërbimit të mbrojtjes dhe shpëtimit po kalojnë një nga verat më të vështira. Pas ditës së djeshme mjaft intenzive edhe sot ato...

Pakujdesia: Pesë zjarre në një ditë

Antarët e Shërbimit për mbrojtje she shpëtim u angazhuan ditën e djeshme në fikjen e disa zjarreve në Komunën e Ulqinit. Më i madhi...

Pakujdesia njerzore: Zjarr në Malin e Brisë

Rreth orës 14.30 Shërbimi për mbrojtje dhe shpëtim ka marrë njoftim për zjarr të përmasave të mëdha në Malin e Brisë. Në fikjen e tij...

Kllezna: Luftë me zjarrin

Nga Shërbimi për mbrojtje dhe shpëtim njoftojnë se mbrëmë në fshatin Kllezën ka plasur një zjarr i cili ka rrezikuar seriozisht disa shtëpi. Antarët e...

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit: Mungesë e fuqisë puntore

Në një intervistë për televizionin Teuta, kryeshefi i Shërbimit për Mbrojtje dhe Shpëtim Flamur Sella, deklaroi se kjo ndërmarrje po përballet me mungesën e...

MOST POPULAR

HOT NEWS