Tuesday, July 14, 2020
Ballina Etiketimet PSD

Etiketim: PSD

Është duke u mbajtur konventa zgjedhore e degës së PSD-së në...

Sot në ora 11.00 filloi në sallën e madhe të Komunës së Ulqinit, filloi konventa e 8-të zgjedhore e Këshillit Komunal të Partisë Socialdemokrate...

Turp: Gjersa ndërtesa e Bashkësisë Lokale rri pa flamur, krajanët 28...

Se Kraja dhe vetë krajanët do të vinë në këtë gjendje, vështirë ta ketë paramenduar edhe armiku më i madh i tyre. Në vend që sot,...

Haris Hasanagiq zgjidhet kryetar i Forumit rinor të PSD në Ulqin

Forumin rinor të Partisë Socialdemokrate do ta udhëheq një ekip i ri, në krye të cilit u zgjodh Haris Hasanagiq, kurse për nënkryetar u...

Fundi i një dashurie: Në dhjetor PSD do ti tërheq votëbesimin...

Pas refuzimit të kryeministrit Gjukanoviq që të largojë nga qeveria dy ish antarët e rebeluar të PSD-së Vujica Llazoviq dhe Ivan Brajoviq, kësaj të fundit nuk...

Të Mirat Detare kalojnë në duar të PDS (DPS)

Pas më shumë se një dekade, ndërmarrja më e rëndësishme për rregullimin e bregdetit (edhe më fitumprurësja) do të kalojë në duar të partisë...

Krizë politike në Tivar

Përcarja e Partisë Socialdemokrate ka sjellur jo pak telashe për ushtruesit e pushtetit në komunën e Tivarit. Sipas informatave të portalit tonë, partia më e...

Krivokapiq i kërkon Gjukanoviqit largimin e Brajoviq dhe Lazoviq nga qeveria

Në mbledhjen e sotme të Këshillit Qëndror të PSD-së u miratuan përfundimet ku kryetari Ranko Krivokapiq autorizohet ti kërkojë kryeministrit Millo Gjukanoviq rikonstruktimin e...

Shaboviq: Nëse nuk na kthehen ministritë duhet të dalim nga qeveria

Deputeti i PSD-së, Xhavid Shaboviq, tha për gazetën “Dan” se nëse Ivan Brajoviq dhe Vujica Lazoviq nuk i kthejnë postet ministrore, PSD duhet të...

Resulbegoviq koordinator i ish antarëve të PSD në Ulqin

Sic duket po fillojnë përgaditjet për themelimin e një partie të re nga antarët që pak kohë më parë lëshuan PSD-në. Ish kryetari i KK-së...

Skender Elezagiq në krye të PSD-së në Ulqin

Skender Elezagiq është zgjedhur i ngarkuar me punë si kryetar i Këshillit Komunal të PSD-së në Ulqin. Në mbledhjen e këtij këshilli, sic thuhet nga...

MOST POPULAR

HOT NEWS