Thursday, July 9, 2020
Ballina Etiketimet Ognjen jovovic

Etiketim: ognjen jovovic

Kriporja në tender për të 14-tën herë

Komedia e shpalljes së tenderit të ri për shitjen e Kripores do të vazhdojë edhe më tej. Drejtori administrativ Ognjen Jovoviq, ka deklaruar për...

Prej sot Kriporja menaxhohet nga “Parqet Kombëtare”

Drejtori i NP “Parqet Kombëtare” Zoran Mrdak ka nënshkruar sot me drejtorin administrativ Ognjen Jovoviq, marrëveshjen për marrjen me qira të Kripores për periudhën...

Ndërmarrja “Parqet Kombëtare” kërkojnë Kriporen?

Ndërmarrja publike “Parqet Kombëtare” kërkon të marrë me qira Kriporen e Ulqinit. Edhe pse në ofertën dërguar Gjykatës Ekonomike nuk kanë precizuar asnjë model e...

U shënua sot Dita Evropiane e Vëzhgimit të Shpendëve

Sot paradite, në Kriporen e Ulqinit, u shënua Dita Evropiane e Vëzhgimit të Shpendëve, nga Qendra për Mbrojtjen dhe Studimin e Shpendëve (CZIP), në bashkëpunim...

MOST POPULAR

HOT NEWS