Sunday, August 1, 2021
Ballina Etiketimet NP Veprimtarite Komunale

Etiketim: NP Veprimtarite Komunale

“Veprimtaritë Komunale”: Puntorët kthehen në punë, fillon mbledhja e mbeturinave

Shoferët e ndërmarrjes "Veprimtaritë Komunale", sot do të kthehen në punë, ka njoftuar drejtori i kësaj ndërmarrjeje Sait Katana. Katana për televizionin Teuta ka thënë...

Puntorët e pastrimit në grevë

Puntorët e NP “Veprimtaritë Komunale”, gjegjësisht shoferët, kanë tre ditë që janë në grevë për shkak të pagave të pa paguara nga muaji gusht. Si rezultat...

NP Veprimtaritë Komunale: Pastrohet rruga për Liman, sot aksion në Shas...

Ndërmarrja publike Veprimtaritë Komunale ka kryer ditët e fundit pastrimin e rrugës që çon drejt Limanit, kurse sot do të ketë aksion në Liqenin...

Veprimtaritë Komunale: Javë e ngarkuar në pastrimin e qytetit

Në ndërmarrjen “Veprimtaritë Komunale” duket se kanë pasur një perudhë mjaft të lodhshme pune. Aktiviteteve të përditëshme, kohëve të fundit i janë shtuar edhe...

NP Veprimtaritë Komunale: Një sërë aksionesh për mirëmbajtjen e qytetit

Ditët e fundit në ndërmarrjen publike “Veprimtaritë Komunale” është punuar me një ritëm më të lartë se zakonisht. Përvec mirëmbajtjes së përditshme të pastërtise dhe...

Një falenderim për ata, puna e të cilëve shumë pak çmohet

Të mësuar me lavdërime, plotësisht të merituara, që u thurim sportistëve, artistëve dhe personazheve të tjerë që na zbavisin në forma të ndryshme, shpeshherë...

MOST POPULAR

HOT NEWS