Friday, July 3, 2020
Ballina Etiketimet Ndihmë

Etiketim: ndihmë

Duhet të na vijë turp! Të gjithë në ndihmë për zonat...

Në të gjitha zonat mbrenda dhe jashtë Shqiperisë, keto ditë organizohen mbledhje të ndihmave për zonat e permbytura të Shqipërisë. Shkupi, Tetova, Kosova, Presheva,...

Qeveria e Serbisë: 50 mijë euro ndihmë për Shqipërinë dhe Maqedoninë

Qeveria e Serbisë ka vendosur në mbledhjen e sotme që të ndajë nga 50 mijë euro për Shqipërinë dhe Maqedoninë për t’u dalë në...

Osman Leskovci shpërblehet për përkushtimin ndaj qytetit

Osman Leskovci, plaku i cili është bërë i njohur për entuziazmin e tij në mirëmbajtjen e shetitores në Plazh të Vogël, këto ditë do...

Instituti IDEA: muaji Janar, ndihma për skamnorët në komunën e Ulqinit

Në vazhdën e aktiviteteve humanitare, Instituti për Drejtësi, Edukim dhe Arsim – IDEA, si fillim të vitit 2015, gjatë muajit Janar shpërndau ndihma për...

MOST POPULAR

HOT NEWS