Wednesday, July 8, 2020
Ballina Etiketimet Ndërprerje e energjise

Etiketim: ndërprerje e energjise

EEMZ: Ndërprerje e energjisë në Katërkollë, Plazh i Madh, Shtoj

Për shkak të punimeve në nënstacionin Kodra 110/35 kv, sot zonat e Katërkollës, Plazhit të Madh dhe Shtojit, do të kenë ndërprerje të energjisë...

EEMZ: Sot pa rrymë restoranet në Bunë

Sot prej orës 9.00 deri në orën 15.00 do të ketë ndërprerje të energjisë për restoranet në breg të Bunës afër Adës, për shkak...

Ndërprerje e energjisë elektrike në Anë të Malit dhe Krajë

Për shkak të punimeve në largpërçuesin 35kv Kodra-Katërkollë, sot prej orës 11.00 deri në orën 16.00, do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike për...

EEMZ: Ndërprerje e energjisë në Pinjesh

Për shkak të vendosjes së matësave të ri elektrik, nesër në disa pjesë të Ulqinit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike, njoftojnë nga...

Montimi i matësave elektrik: Nesër një pjesë e qytetit pa rrymë

Për shkak të montimit të matësave elektrik, nesër prej orër 08.00 deri në orë 18.00, një pjesë e Ulqinit do të ketë ndërprerje të...

EEMZ: Sot një pjesë e Ranës pa rrymë

Për shkak të punimeve në nënstacionin "Meterizi 4", shkolla fillore Boshko Strugar dhe një pjesë e Ranës do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike. Ndërprerja...

Nesër një pjesë e Meterizit do të ketë ndërprerje të energjisë

Për shkak të punimeve në nënstacionin “Mëhalla e Re 2”, nesër, me 16 nëntor, do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike për banorët e...

Sot pa rrymë një pjesë e Gjeranave dhe Kodrave

Për shkak të punimeve në rrjet, sot prej orës 8.30 deri në orën 15.30, zona rreth marketit Solaris dhe servisit Champion do të ketë...

Nesër ndërprerje e energjisë elektrike

Për shkak të punimeve në rrjetin e tensionit të ulët “Mëhalla e Re 2”, nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike zona drejt...

EEMZ: Sot pa rrymë zona rreth shkollës “Marshall Tito”

Për shkak të punimeve në nënstacionin "Marshall Tito", sot prej orës 8.00 deri në 16.00 do të ketë ndërprerje të energjisë për zonën që...

MOST POPULAR

HOT NEWS