Sunday, August 1, 2021
Ballina Etiketimet Nail draga

Etiketim: nail draga

Dënim me kusht për drejtorin e Qendrës për Kulturë

Gjykatësja Sanja Miroviq solli vendimin e dënimit me kusht për drejtorin e Qendrës për Kulturë Nail Draga, për shkak se në vitin 2012 u...

U mbajt promovimi i librave të dr. Jusuf Osmanit mbi krimet...

Me fillim në orën 19.00, në bibliotekën e qytetit, u mbajt promovimi i dy librave të dr. Jusuf Osmanit, “Krimet e Serbisë në Kosovë...

Emrat shqiptarë të rrugëve përsëri ngjallin ankesa

Përfaqsuesit e partive serbo-malazeze në komunën e Ulqinit, vazhdojnë ta kenë problem vendosjen e emrave shqiptarë për rrugët dhe bulevardet e qytetit. Kryetari i degës...

Qendra për Kulturë: 10 vite nga inagurimi, akoma nuk ka ndriçim...

Qendra për Kulturë në Ulqin edhe pse kanë kaluar 10 vite nga inagurimi i saj, akoma nuk ka ndriçimin dhe zërimin e vet. Edhe pse...

Emërtimi i rrugëve: Partive serbo-malazeze u pengojnë emrat e rinj

Kryetarët e degëve të Frontit Demokratik (DF) dhe PPS (SNP) në Ulqin, Millan Rolloviq dhe Andrija Qetkoviq, janë shprehur të pakënaqur me emrat e rinj...

Sanohet Qëndra për kulturë

Drejtori i Qendrës për kulturë dr. Nail Draga, në intervistë për TV Teuta deklaroi se sanimi i kulmit të këtij institucioni është në vazhdim...

Klubi i futbollit “Otrant” fiton zyrën

Me iniciativën e Komisioni për kulturë media dhe sport pranë KKSH-së me kryetar Cani Lazoja, dhe me vullnetin e mirë të drejtorit të Qendrës...

Edith Durham: Zonjë britanike por me zemër shqiptare

Sonte, ne Galerin e Arteve, u mbajt mbrëmja përkujtimore me rastin e 70 vjetorit të vdekjes se shkrimtares,udhëtares,antropologes, por mbi të gjitha, mbrojtëses më...

Ulqinakët e Durrësit

Të premten mbrëmje, në sallën e Qendrës për Kulturë, u shfaq dokumentari i Cani Lazos: "Familjet ulqinake në Durrës" Pas fjalës hyrëse të vetë autorit,...

Marin 30.000 euro në vit, nuk japin asnjë cent!

Fakulteti për studimet afariste nga Tivati (FMPS), prej të cilëve një paralele është e hapur në Ulqin, qysh nga shtatori i këtij viti, pa...

MOST POPULAR

HOT NEWS