Thursday, July 9, 2020
Ballina Etiketimet Morsko dobro

Etiketim: morsko dobro

Debate të ashpra në tryezën për të Mirat Detare

Sot në Hotel Mediteran u mbajt tryeza “Menaxhimi i të Mirave Detare”, organizuar nga Mogul dhe Mans. Edhe pse ishin të ftuar vetëm 2 persona...

MogUL: Tryeza “Menaxhimi i të Mirave Detare”

Te ejten Mogul organizon tryezë të rrumbullakët me temën Menaxhimi i të mirave Detare. Në këtë tryezë do të prezantohet Raporti i investimeve i të...

MD: 147 000 euro për rregullimin e murit dhe parmakëve nga...

Në mbledhjen e fundit të Këshillit Drejtues të të Mirave Detare u vendos që menjëherë pas dhënies së lejes së ndërtimit nga Sekretariati për...

MOST POPULAR

HOT NEWS