Tuesday, July 14, 2020
Ballina Etiketimet Ligji për punësim

Etiketim: ligji për punësim

Shtyhet definitivisht aplikimi i ligjit për punësimin e të huajve

Ligji për punësimin e shtetasve të huaj i cili ngjalli revoltën e punëdhënsave në sektorin turistik, nuk do të aplikohet deri me datën 1...

Qeveria shtyn aplikimin e ligjit mbi punësimin e të huajve

Ka shumë mundësi që qeveria e Malit të Zi, në seancën e sotme, ta shtyjë aplikimin e ligjit mbi punësimin e të huajve, mëson ...

Hotelierët dhe pronarët e lokaleve në Ulqin presin probleme nga inspektorët

Ligji i ri për angazhimin e fuqisë punëtore jasht Malit të Zi pritet tu shkaktojë probleme pronarëve të lokaleve dhe hoteleve në Ulqin, shkruan...

Pronarët e objekteve turistike paralajmërojnë protestë

Ligji i ri për punësimin e shtetasve të huaj ka ndezur gjakrat në mesin e pronarëve të objekteve turistike. Ato e kanë kritikuar ashpër...

MOST POPULAR

HOT NEWS