Wednesday, July 8, 2020
Ballina Etiketimet Kuvendi komunal

Etiketim: kuvendi komunal

Sot mbledhja e Kuvendit Komunal

Sot në ora 11.oo do të mbahet mbledhja e rradhës e Kuvendit Komunal. Në rend të ditës do të jenë tre pika, njëra ndër...

Mbledhja e ardhshme e Kuvendit: Pritet të miratohen pika të rëndësishme

Në mbledhjen e ardhshme të Kuvendit Komunal këshilltarët do të kenë para vetes një numër pikash me mjaft rëndësi për qytetin. Siç mëson portali lajm.me...

Kuvendi Komunal: Miratohet vendimi për financim të përkohshëm

Mbrëmë është mbajtur mbledhja e jashtëzakonshme e Kuvendit Komunal në të cilën u miratua vendimi për financim të përkohshëm. Pas debateve dhe barcaletave  të shumta,...

Sabri Salaj: Koncepti i dorëheqjes është koncept edukativ dhe moral

Në mbledhjen e mbajtur për diskutim rreth rebalansit të buxhetit për vitin 2015 , këshilltari i Forcës Sabri Salaj në diskutimin e tij rreth...

Kuvendi Komunal: Arsyetime komike për shpenzimet e kryetarit Gjeka

Në mbledhjen e sotme të Kuvendit Komunal, në mes shumë diskutimeve interesante vlen të përmendet debati në mes kryetarit të Kuvendit Fuad Haxhibeti, dhe këshilltarëve të...

Kredia dhe rebalanci: Kryetari në kundërshtim me fjalët veta

Dy mbledhjet e fundit të Kuvendit Komunal i karakterizuan debate të ashpra rreth asaj se a duhet medoemos rebalanci për të marrë kredinë me...

Haxhibeti: Me 30 nëntor nuk ka seancë të Kuvendit e as...

Kryetari i Kuvendit Komunal Fuad Haxhibeti, tha për portalin lajm.me se për 30 nëntor nuk është caktuar seancë e Kuvendit Komunal, e si rezultat...

Emrat e rrugëve të miratuara nga Kuvendi Komunal

Me shumicën e votave, të hënën Kuvendi Komunal miratoi vendimin për emërtimin e pjesës së mbetur të rrugëve në Ulqin. Në listën poshtë mund të...

Kolegjiumi: Të hënën mbledhja e radhës e Kuvendit Komunal

Kryetari i Kuvendit Komunal Fuad Haxhibeti, konfirmoi për portalin lajm.me se mbledhja e rradhës e Kuvendit Komunal do të mbahet të hënën me fillim...

Kuvendi Komunal: Miratohet investimi prej 20 milion euro

Në seancën e sotme të Kuvendit Komunal, njëzëri u miratua investimi prej 20 milion eurosh i financuar me kredi nga banka gjermane KFW. Ky investim...

MOST POPULAR

HOT NEWS