Tuesday, August 11, 2020
Ballina Etiketimet Kripore

Etiketim: kripore

Reagojnë gjuetarët e Ulqinit: Kemi të drejtë gjuetie në Kripore

  Gjuetarët e Ulqinit kanë deklaruar se edhe pse gjuetia në Kripore është e ndaluar, ato kanë të drejtë gjuetie në këtë rajon. Edhe pse peshkimi...

Gazivoda e do Kriporen për 15 vjet

Ish drejtori i kripores së Ulqin, Lubo Gazivoda, e a dorëzuar ofertën për qiramarrjen e kësaj ndërmarrjeje, raporton Vijesti. Ai dje nuk ka dashur...

Shtyhet seanca lidhur me padinë e Kripores kundër Shtetit

Dëgjimi lidhur me padinë e Kripores “Bajo Sekuliq” në falimentim kundër shtetit është shtyrë për datën 1 dhjetor dje në Gjykatën Ekonomike, sepse gjykatës...

Birdlife International: Promovohet Kriporja e Ulqinit

Në faqen e Birdlife Intrenational promovohet kriporja e Ulqinit si një destinacion unik natyror. Me titullin “Nga një katastrofë potenciale në turizëm të qëndrueshëm” nga...

Ish drejtori Gazivoda dëshiron ta marrë Kriporen me qira!

Në tenderin e hapur për marrjen me qira të Kripores së Ulqinit ende nuk ka arritur asnjë ofertë, por është e sigurtë që në...

U shënua sot Dita Evropiane e Vëzhgimit të Shpendëve

Sot paradite, në Kriporen e Ulqinit, u shënua Dita Evropiane e Vëzhgimit të Shpendëve, nga Qendra për Mbrojtjen dhe Studimin e Shpendëve (CZIP), në bashkëpunim...

Vijesti: Eurofond nuk heq dorë nga toka e kripores!

Siç raporton e përditshmja "Vijesti", Gjykata Ekonomike është në pritje të mendimit të Këshillit të Privatizimit lidhur me çështjen e paraqitur nga Kriporja Bajo Sekulic...

Dita Evropiane e Vëzhgimit të Shpendëve të shtunën në Kripore

Qendra për Mbrojtjen dhe Studimin e Shpendëve, në bashkëpunim me Komunën e Ulqinit, Organizatën Turistike të Ulqinit dhe fondin "Critical Ecosystem", do të shënojë...

MOST POPULAR

HOT NEWS