Wednesday, July 8, 2020
Ballina Etiketimet Konkurs

Etiketim: konkurs

Komuna e Ulqinit hap konkurs për maskotë. Per fituesin ka edhe...

Zyra për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Projekte - Komuna e Ulqinit, në kuadër të projektit  “Zhvillimi i qendrueshëm i ekosistemit nëpërmes të mbrojtjes dhe kultivimit...

Skandali i radhës: Shqiptari në konkurs merr pikët, malazezi vendin e...

Në fund të vitit të kaluar Këshilli Gjygjësor i Malit të Zi, shpalli konkurs për vendin e gjykatësit në Gjykatën Themelore në Ulqin. Në...

Edhe një javë deri në mbylljen e konkursit të fotografisë dhe...

Ka mbetur vetëm edhe një javë deri në mbylljen e konkursit për fotografi dhe punime figurative, e shpallur nga shoqata e shoqërisë civile "Horizonti...

MOST POPULAR

HOT NEWS