Tuesday, July 14, 2020
Ballina Etiketimet Investime

Etiketim: investime

Të Mirat Detare: Ja investimet në Ulqin për vitin 2015

Kryetari i Bordit drejtues të NP Morsko Dobro Xhaudet Cakuli, ka bërë te njohur për portalin tonë investimet që kjo ndërmarrje planifikon në Ulqin vitin në...

Investitorët holandezë së shpejti në Ulqin

Javën e kaluar në periudhën prej 14 deri më 18 tetor, një delegacion nga Ulqini në përbërje me Kryetarin e Komunës Fatmir Gjekën, Kryetarin...

MD: 147 000 euro për rregullimin e murit dhe parmakëve nga...

Në mbledhjen e fundit të Këshillit Drejtues të të Mirave Detare u vendos që menjëherë pas dhënies së lejes së ndërtimit nga Sekretariati për...

Ministri i Zhvillimit Ekonomik i Kosovës në Ulqin

Ministri i Zhvillimit Ekonomik i Kosovës, Fadil Ismajli, qëndroi për një vizitë në qytetin tonë, ku zhvilloi një takim me Kryetarin dhe Nënkryetarët e Komunës....

MOST POPULAR

HOT NEWS