Thursday, July 9, 2020
Ballina Etiketimet Investim

Etiketim: investim

Kuvendi Komunal: Miratohet investimi prej 20 milion euro

Në seancën e sotme të Kuvendit Komunal, njëzëri u miratua investimi prej 20 milion eurosh i financuar me kredi nga banka gjermane KFW. Ky investim...

Komuna: Mbahet takimi lidhur me fillimin e punimeve të ndërtimit të...

Në fillim të tetorit Banka Evropiane për investime do investojë 5 500 000,00 euro dhe do fillojë punimet  për ndërtimin e sistemit të kanalizimeve...

MD: 147 000 euro për rregullimin e murit dhe parmakëve nga...

Në mbledhjen e fundit të Këshillit Drejtues të të Mirave Detare u vendos që menjëherë pas dhënies së lejes së ndërtimit nga Sekretariati për...

MOST POPULAR

HOT NEWS