Thursday, July 9, 2020
Ballina Etiketimet Emërtimet e rrugëve

Etiketim: emërtimet e rrugëve

Faqja zyrtare e Komunës: Publikohet grafiku i emërtimeve të reja të...

Më 16.11.2015 në Kuvendin Komunal u miratua vendimi për emërtimin e pjesës së mbetur të rrugëve në Ulqin. Në faqen zyrtare të komunës së Ulqinit http://www.ul-gov.me/Pr-Ulqinin/157/Harta-e-qytetit.shtml , mund të...

Bëhet sinjalizimi i rrugëve në Shtoj

Sinjalizimi me numrat përkatës të rrugëve në Shtoj, sic mund ta shihni edhe në foto, pothuajse ka përfunduar. Sipas vendimit të Kuvendit Komunal rrugët...

Haxhibeti: Miratohen pesë propozime për emërtimin e rrugëve

Kryetari i Kuvendit komunal Fuad Haxhibeti, në një intervistë për televizionin TV Teuta, tha se qeveria e Malit të Zi ka dhënë pëlqimin për...

Sot vazhdon mbledhja e Kuvendit Komunal

Vazhdimi i seancës së Kuvendit Komunal të Ulqinit, e cila ka filluar me 15 qershor, është planifikuar për sot. Kjo seancë do të trajtojë...

Emrat shqiptarë të rrugëve përsëri ngjallin ankesa

Përfaqsuesit e partive serbo-malazeze në komunën e Ulqinit, vazhdojnë ta kenë problem vendosjen e emrave shqiptarë për rrugët dhe bulevardet e qytetit. Kryetari i degës...

MOST POPULAR

HOT NEWS