Friday, July 3, 2020
Ballina Etiketimet Drejtoria e Inspektimeve

Etiketim: Drejtoria e Inspektimeve

Inpeksioni heton procedurat e shkarkimeve të kryetarit Gjeka

Inspektorët e Drejtorisë për inspektime kanë kërkuar tu dërgohen disa dokumentacione të Komunës së Ulqinit. Portali ynë mëson se interesant për inspektorët ka qenë dokumentacioni...

Shembja në Pinjesh përfundon tragjikisht. Një person humb jetën

Gjatë aksionit të ndërmarrë për shembjen e ndërtesës ilegale në Pinjesh, ndodhi një aksident i cili si pasojë i shkaktoi vdekjen njërit prej puntorëve...

Inspeksioni rrënon ndërtesën në Pinjesh. Gjatë shembjes lëndohen puntorët

Gjatë shembjes së ndërtesës në lagjen Pinjesh, një punëtor ka humbur jetën kurse disa të tjerë janë lënduar si pasojë e një aksidenti. Rrëzimi i...

Numri i turistëve shkaktar për katastrofën në Port Milenë?

Inspeksioni i Drejtorisë së Inspektimeve ka bërë fajtor numrin e madh të turistëve dhe avullimin e ujit për ngordhjen masive të peshkut në Port...

MOST POPULAR

HOT NEWS