Thursday, July 9, 2020
Ballina Etiketimet Dr.Nail Draga

Etiketim: dr.Nail Draga

Dr. Nail Draga: Koha e mediokreve

Periudha posmoniste e njohur si e tranzicionit dëshmoi në mënyrë transparente gjendjen e përgjithshme shoqërore, duke përfshi edhe  krizën morale ku sinonim janë mediokrit ...

Dr. Nail Draga: Vështrim për librin e Sh. Perajt “Vitet e...

DEFEKTET SHOQËRORE NË KOHËN E PLURALIZMIT Shaban Peraj, VITET E HUMBURA, Ulqin 2015 Në periudhën njezetë e pesë vjeçare nga autorët shqiptarë në Mal...

Kino Bahcja: Prokuroria kërkon informata nga Gjeka

Në lidhje me dhënien me qira të Kino Bahces në Ranë, ku si pasojë prej vitit 2006 e deri më sot punon si klub...

Dr. Nail Draga: Libër për shtëpinë e librave

                                               ...

Nail Draga: Shqiptarët dhe pluralizmi në Mal të Zi (1990-2015)

Pikërisht ne ditën sotme 25 vjet më parë me 9 dhjetor 1990 janë mbajtur zgjedhjet e para pluraliste në Mal të Zi. Ishin këto zgjedhjet...

Qendra për Kulturë: Projekti për rregullimin e kino sallës ka muaj...

Drejtori i Qendrës për Kulturë dr. Nail Draga tha për portalin tonë se projekti për rregullimin e kino sallës ka muaj që është vënë në veprim,...

Nail Draga: Libër që i ka munguar literaturës në shqip

Veton Latifi, SHEKULLI I RI I POLITIKËS SHQIPTARE, Botoi:TOENA, Tiranë 2014 Ndonëse nga autorë të ndryshëm shqiptarë varësisht prej profileve të tyre profesionale pas miratimit...

Ekspozitë e dëshmive të shpëtimit të hebrejve në Kosovë

Ekspozitat e ndryshme artistike paraqesin një moment të veçantë për autorin dhe mjedisin përkatës. Por, kur kemi të bëjmë me ekspozita të veçanta tematike...

Dr. Nail Draga: Emërtimet dëshmi e barazisë qytetare e nacionale të...

(Përkitazi mbi shryrtimin e propozimit për emërtimin e rrugëve, shesheve dhe institucioneve   në komunën  e Ulqinit )   1.Emërtimet e rrugëve, shesheve dhe institucioneve paraqesin një...

MOST POPULAR

HOT NEWS