Sunday, August 1, 2021
Ballina Etiketimet DPS

Etiketim: DPS

Parlamenti MZ: Ndalimi i dukurisë “Informer”: Të gjithë pro, DPS kundër

Në parlamentin Malazez u diskutua për mediat, me ç rast opozita propozoi ndrryshimin e Ligjit për media që të evitojë përhapjen mediatike të urrejtjes...

Kush është “pakica” që largoi Keko Lamoviqin nga posti në sindikatë?

Bordi kryesor i Lidhjes së Sindikatave të Malit të Zi ka vendosur, siç thonë ata për shkak të daljes në pension të funksionarit të...

Përçarja e opozitës vazhdimisht po forcon DPS-in

Në Këshillin Qendror të Malit të Zi Pozitiv (MZP) mbrëmë, 28 anëtarë kanë votuar që Pajovic ta udhëheqë partinë deri në kongresin e majit...

Ekskluzive: në PDS pakënaqësi, por jo ndryshime!

Në mbledhjet e ditës së sotme të degës së PDS-së në Ulqin kanë vazhduar konfrontimet në mes të dy grupeve, ashtu si edhe dy...

Sonte mbledhjet e PDS-së!

Lajm.me mëson nga burime të besueshme se mbledhjet e PDS-së në Ulqin nuk do të mbahen të enjten, siç ka lajmëruar e përditshmja DAN,...

Kërkohet dorëheqja e Nrekic dhe Vlahovic nga 60 anëtarë të PDS-së!

Mbledhja e Këshillit Komunal të Partisë Demokratike të Socialistëve në Ulqin do të mbahet të enjten dhe pritet që të flitet për ndërrimin e...

MOST POPULAR

HOT NEWS