Thursday, July 9, 2020
Ballina Etiketimet Czip

Etiketim: czip

Një numër i madh vizitorësh në Kripore

Një numër i madh vizitorësh ishin sot prezent në Kriporen e Ulqinit, në Ditën ndërkombëtare të kënetave. Ky manifestim u organizua nga CZIP në bashkëpunim...

Zenka: CZIP lufton për ti mundësuar pronarit ndërtimin në Kripore

Mehmet Zenka, kryetar i organizatës joqeveritare "Shepka", e cila mbledh gjuetarët e Ulqinit, deklaroi në TV Teuta se Qendra për monitorimin e zogjve (CZIP) nuk ka...

CZIP: Problemet e Kripores filluan të zgjidhen vetëm pas presionit të...

Raporti i Komisionit Europian për përparimin e Malit të Zi në kuadër të kapitullit 27, e definon mbrojtjen e Kripores së Ulqinit si një...

Komisioni Europian: Situatën në Kripore po e ndjekim me vemendje

Shefi i degës së Komisionit Europian për zgjerim në Mal të Zi, Dirk Lange, në letrën e tij dërguar Qendrës për monitorimin dhe mbrojtjen...

CZIP: Promovimi i Kripores si destinacion tursitik (foto)

Qëndra për monitorimin dhe mbrojtjen e zogjve (CZIP), ka vendosur një numër billboardesh reklamues me qëllim promovimin e Kripores si destinacion turistik për vëzhgimin...

Të gjithë për Kriporen!

Me rastin e Ditës botërore të mbrojtjes të mjedisit, më 5 qershor, Komuna e Ulqinit, në bashkëpunim me CZIP, UNDP dhe Ministrin e zhvillimit...

Konferenca: Pa Kripore ska Europë

Në konferencën për shpëtimin e Kripores së Ulqinit, të organizuar nga CZIP, Euronatur nga Gjermania dhe Komuna e Ulqinit, u dhanë mesazhe të qarta...

Qeveria ndan 197 mijë euro për aktivizimin e pompave në Kripore

Ministria e Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit në tryezë të rrumbullakët në lidhje me mbrojtjen e Kripores së Ulqinit, të organizuar nga Qendra për...

Zenka: CZIP-it i interesojnë vetëm paratë

Kryetari i UDSH-së Mehmet Zenka ka reaguar sot në gazetën "Vijesti" , lidhur me akuzat që CZIP ka bërë ndaj gjuetarëve të Ulqinit. Në tekstin...

CZIP Zenkës: Kur na kërcënonin me vdekje nuk fole

Qëndra për mbrojtjen dhe monitorimin e shpendëve (CZIP) i është përgjigjur ashpër kryetarit të UDSH-së Mehmet Zenka, në lidhje me akuzat e tija se...

MOST POPULAR

HOT NEWS