Tuesday, July 14, 2020
Ballina Etiketimet Bashkimi Europian

Etiketim: Bashkimi Europian

BE nuk njeh referendum në Bosnjë; test për ndarjen!

Bashkimi Evropian ka hedhur poshtë një referendum të zhvilluar të dielën në Bosnjë dhe Hercegovinë, e iniciuar nga serbët atje. BE-ja u kërkuar drejtuesve...

Kriporja së shpejti fiton rrymën

Me 165.000 eurot që Ministria e zhvillimit të qëndrueshëm ka ndarë për Kriporen e Ulqinit, së shpejti kjo ndërmarrje do të fitojë rrymën dhe...

Nga tetori Kriporja do të jetë zonë e mbrojtur

Mali i Zi do të respketojë interesin e Bashkimit Europian dhe konventat përkatëse për ruajtjen e biodiverzitetit në zonën e Kripores duke e shpallur...

BE premton 1 miliard euro për infrastrukturën në Ballkanin Perëndimor

Bashkimi Evropian është i gatshëm të investojë deri në 1 miliard euro për projektet e përbashkëta të infrastrukturës rrugore dhe hekurudhore në Ballkanin Perëndimor. Këtë...

MOST POPULAR

HOT NEWS