Sunday, August 1, 2021
Ballina Etiketimet Ali salaj

Etiketim: ali salaj

Ali Salaj: Forma aristoteliane e dashurisë (Me rastin e vdekjes së...

Ekranizimi i veprës letrare është një punë e vështirë. Nëse veprës letrare me strukturë të ndërlikuar ( metaforat poetike, ritmi romanesk, krijimi i situatave...

Zëri i Amerikës: Ish të përndjekurit politikë shqiptarë në Malin e...

Ish të përndjekurit politikë nga komuniteti shqiptar në Mal të zi, cilësohen si shtresa më e goditur dhe më e cenuar e shoqërisë. Edhe...

Zëri i Amerikës: Forcat politike shqiptare në Mal të Zi (video)

Forcat politike shqiptare në Mal të Zi, këto ditë, po punojnë në hartimin e një platforme të përbashkët të veprimit politik. Me këtë platformë...

Statusi i paqartë i Malësisë në Mal të Zi (video)

Statusi i Komunës së Tuzit, me shumicë shqiptare, mbetet i pazgjidhur si pasojë e miratimit të Ligjit mbi Organizimin Territorial në Parlamentin e Malit...

Zëri i Amerikës: Ulqin, krizë politike e partive shqiptare

Si pasojë e përçarjes në koalicionit e spektrit politik shqiptar “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” prej disa muajsh, në këtë komunë mbretëron kriza...

Ali Salaj: Degjenerimi i votës në emër të demokracisë

Shqiptarët në Mal të Zi kurrë nuk kanë ditur të veprojnë në frymën e një konsensusi, si një mekanizëm demokratik në mbrojtjen e interesave...

Zëri i Amerikës: Krishtlindja në Mal të Zi (video)

Në kishat dhe famullitë katolike në Mal të Zi, besimtarët e krishterë kanë festuar Krishtlindjen duke u lutur për paqe dhe qetësi, dashuri dhe...

Zëri i Amerikës: Të drejtat e shqiptarëve në Malin e Zi...

25 vjet pas zgjedhjeve të para shumëpartiake, shqiptarët kanë mbetur në një pozitë jo të volitshme përsa i përket lirive të të drejtave si...

Zëri i Amerikës: Media shqipe në Mal të Zi (video)

Në Malin e Zi, kushtetuta parashikon që mediat e pakicave të ndihmohen nga shteti me subvencione financiare. Por drejtuesit e mediave në gjuhën shqipe,...

Zëri i Amerikës: Mali i Zi, reagime për ftesën e NATO-s...

Ftesa e Malit të Zi për tu anëtarësuar në NATO u prit me entuziazëm nga zyrtarët malazezë dhe nga forcat politike promalazeze, të cilët...

MOST POPULAR

HOT NEWS