Sunday, August 1, 2021
Ballina Etiketimet Akua park

Etiketim: akua park

Investitorët turq përsëri në Ulqin. Akua parku në lokacion të ri

Kryetari i Ulqinit Fatmir Gjeka dhe bashkëpunetorët  e tij pritën në një takim  pune perfaqësuesit e kompanisë turke,,Polin ,,të cilët  edhe mëtej  insistojnë  që...

Akuaparku: Po shqyrtohen edhe lokacione tjera

Saga e gjetjes së vendit për ndërtimin e parkut të shumëpritur ujor vazhdon edhe më tej. Sic shkruan "Dan", pushteti lokal i Ulqinit është duke...

Ulqini pa akua park, Rudoviqët pa tokë

Saga e ndërtimit të akuaparkut në Ulqin, si dhe problemet që po e përcjellin këtë investim tepër të nevojshëm për turizmin e qytetit, duket...

Lajmet më të lexuara në vitin 2014

Portali ynë ka shume pak kohë që ka filluar, dhe si minoren që është, akoma ndoshta nuk e ka arritur qellimin parësor. Qëllim që...

Nënshkruhet marrëveshja për akua park!

Sot në komunën e Ulqinit u bë nënshkrimi i marrveshjes për ndërtimin e shumëpritur të parkut ujor. Marrëveshja u nënshkrua nga kryetari i komunës z.Fatmir...

Komuna e Ulqinit: Zgjedhet ofertuesi më i volitshëm për ndërtimin e...

Në bazë të vendimit të publikuar sot nga Komuna e Ulqinit, Konzorcimum D.O.O. Ulqin Aqua Park & Entertainment, Bijello Pole zgjedhet si ofertuesi më...

Ja oferta e Polin për akua park!

Kompania turke "Polin", e cila është e vetmja që është paraqitur në tenderin e hapur nga Komuna e Ulqinit për dhënien me qira të tokës në...

Fillon mbledhja e Kuvendit të Komunës së Ulqinit

Mbledhja  e tretë e jashtëzakonshme e Kuvendit të Komunës së Ulqinit ka filluar punën sot në ora 10:00. Kryetari i Komunës e ka tërhequr pikën e...

MOST POPULAR

HOT NEWS