Sot nënshkrimi i marrëveshjes për formimin e pushtetit të ri

0

Sot në orën 14.30 në sallën e madhe të Kuvendit Komunal do të bëhet nënshkrimi solemn i marrëveshjes politike për formimin e pushtetit të ri lokal.
Subjektet pjesmarrëse në pushtetin e ri do të jenë Forca e Re Demokratike, Partia Demokratike e Socialistëve, Koalicioni “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” dhe Unioni Demokratik i Shqiptarëve.
Portali ynë mëson se tashmë janë dakorduar të gjitha detajet për formimin e pushtetit dhe ka mbetur vetëm nënshkrimi i marrëveshjes.