Sot mbledhja e Kuvendit Komunal

0

Sot në ora 11.oo do të mbahet mbledhja e rradhës e Kuvendit Komunal. Në rend të ditës do të jenë tre pika, njëra ndër të cilat do të jetë edhe dorëheqja e kryetarit Fatmir Gjeka.

Pikat tjera kanë të bëjnë me vendimin për objektet e përkohëshme dhe disa plane urbanistike në zonën e Fushës së Ulqinit.